Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Приземяване: Добре дошли в Източна Европа
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Описание:
Приземяване е екшън-комедия в стил „Последния ергенски запой среща Гай Ричи", но този път действието се развива в Източна Европа.

Четиримата приятели Джон, Бен, Тим и Майкъл имат железен план. Да спрат с обикновения живот и да спечелят бързо много пари. Как? Като оберат нелегално казино на мафията в Лондон. Планът им е железен. И се получава. Почти.

След като успяват да отмъкнат над един милион лири от гангстерите, нашите приятели се качват на самолета за Малайзия – място на евтин алкохол, златни плажове и безкраен секс. Но късметът им стига до тук. Защото изригването на вулкан в Исландия налага приземяването на всички самолети по най-бързия възможен начин. А за нашите герои това са оказва Източна Европа,по-конкретно Литва.
И тук започва веселбата. Или по-точно – техния кошмар.
Защото пребиваването на четирима британци в държава от Източна Европа може да се окаже не само въпрос на веселба, но и на оцеляване.

А пристигналата от Лондон ударна група на английската мафия ще направи нещата наистина „прекрасни”.

Четиримата трябва да се борят с местни наркодилъри, да се пазят от крадливи проститутки, да внимават за двулични попове, да оцелеят по време на селска сватба и между другото, никога не забравят, че английските им преследвачи са само на една крачка след тях.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: